wihlborgsIDEON Science Park Screen POSmediconEstea
     

Telefoni

Vi erbjuder våra kunder både fasta- och mobila telefonilösningar.
Grunden för vår fasttelefoni är en modern företagsväxel från Mitel (fd Aastra Telecom). Denna plattform driver vi som en molntjänst på vilken vi erbjuder analoga, digitala, IP- och mobila anknytningar. Telefoniservern är placerad i vår egen moderna serverhall och har en väldigt hög tillgänglighet.

Utöver själva växeln så ingår en professionell telefonisttjänst som betjänas av personal här i Lund. Vi hjälper till med svar på ditt huvudnummer om du har ett sådant eller passning på dina anknytningar. Du kommer därför att öka servicen mot dina kunder.

Idag har vi avtal med operatören Telenor. Vi står dock själva för all kundservice till er och ni blir därför inte heller uppringda av en massa andra operatörer och deras återförsäljare. Vi kan erbjuda ett antal olika lösningar och kombinationer som bäst tillgodoser era behov. Man kan välja mellan fasta anknytningar, mobila anknytningar med fast- eller rörligt pris och rena mobilabonnemang.

telenor 

WE2U AB    |   Scheelevägen 17, 223 70 Lund    |    046-2868525    |   it@we2u.se    |   Org nr 5569628125    |   Priser exkl. moms.

Copyright © 2015 WE2U AB - Design av Intendit SEO Webbyrå