wihlborgsIDEON Science Park Screen POSmediconab2
     

Referenser

Våra kunder finns i huvudsak inom Ideonområdet vilket är naturligt då det är här vi startade upp vår verksamhet med fokus på att ge nystartade företag en bekymmerfri vardag avseende IT och Telefoni.

Totalt sett är det över 300 företag som använder våra olika tjänster.
Vår telefonilösning omfattar idag cirka 900 användare fördelade på mobila-, digitala- och analoga anknytningar.


probinexam

Probi AB

Probi AB är ett känt och framgångsrikt företag som är en av våra viktiga kunder. Så här säger Peter Nählstedt som var CEO för Probi AB:
”Vi har använt telefonitjänsterna sedan starten och är mycket nöjda med den personliga servicen och upplägget för telefonitjänsterna”

Nexam Chemicals AB

Nexam Chemicals AB är en nöjd användare av våra IT-tjänster som inom Ideon säljs under varumärket Ideon IT. Per Palmqvist Morin som är CEO säger:
Nexam Chemicals använder sedan några år Ideon IT som totalleverantör av IT-tjänster. De ansvarar för bl.a. inköp och uppsättning av både hård- och mjukvara, serverdrift och back-up, upphandling av email-hosting med mera. Uppstår några problem så är de vår ”interna IT avdelning” som vi ringer till.
Att ha dem som partner har för oss fungerat klockrent och vi har kunnat lägga fokus på affärer som driver verksamheten framåt istället för att drifta IT miljön. Vi kan bara ge positiva rekommendationer till företag som överväger att anlita dem!

Dessa referenser rimmar väl med ett av våra viktiga motto:

Service är ingeN lyx – det är en självklarhet

WE2U AB    |   Scheelevägen 17, 223 70 Lund    |    046-2868500    |     kundservice@we2u.se    |   Org nr 5569628125
Copyright © 2015 WE2U AB - Design av Intendit SEO Webbyrå