wihlborgsIDEON Science Park Screen POSmediconEstea
     

Referenser

Våra kunder finns i huvudsak inom Ideonområdet vilket är naturligt då det är här vi startade upp vår verksamhet med fokus på att ge nystartade företag en bekymmerfri vardag avseende IT och Telefoni.

Totalt sett är det över 300 företag som använder våra olika tjänster.
Vår telefonilösning omfattar idag cirka 900 användare fördelade på mobila-, digitala- och analoga anknytningar.


 

Probi AB

Probi AB är ett känt och framgångsrikt företag som är en av våra viktiga kunder. Så här säger Peter Nählstedt som var CEO för Probi AB:
”Vi har använt telefonitjänsterna sedan starten och är mycket nöjda med den personliga servicen och upplägget för telefonitjänsterna.”
Qlucore AB

I mer än 10 år har Qlucore utvecklat sin programvara som hjälper forskare inom bl.a. life science att analysera sin data och få ut värdefull information. Det är viktigt för verksamheten att ha en stabil och pålitlig IT-miljö där programvarutester m.m. måste kunna ske utan avbrott. WE2U har sedan 2014 varit en pålitlig och flexibel partner som byggt upp och driftat hela infrastrukturen innefattande bl.a. virtuell servermiljö, lagringssytem, nätverkssäkerhet och Office 365. Klienterna består både av PC och Mac.

VD Carl-Johan Ivarsson kommenterar vårt samarbete så här:
”WE2U driftar och sköter vår IT miljö på ett bra sätt. Samarbetet fungerar smidigt och okomplicerat.” 
Triomed AB

Triomed utvecklar system för patienter med nedsatt njurfunktion. Systemen är baserade på en metod för regenerering och recirkulation av patientens intraperitoneala vätska och en patentskyddad toxinavlägsningskassett. En väl fungerande, stabil och säker IT-miljö är av yttersta vikt för att verksamheten ska fungera. När Triomed vuxit har WE2U funnits nära tillhands och utvecklat infrastrukturen till passande nivå. För Triomed är det extra viktigt med dataintegriteten och därför har man valt att ha alla system ”inhouse”. WE2U agerar som IT-avdelning och sköter allt från dagliga backuper, nätverk, har koll på uppdateringar och IT-säkerhet.

Stefan Landholm, som är IT-ansvarig, beskriver vårt samarbete så här:
“WE2U har bra möjlighet att följa hur branschstandarder ser ut och förändras över tid. De ställer rätt frågor och ger förslag kring stora som små IT-relaterade saker, vilket är en trygghet i det löpande IT-arbetet.”


Dessa referenser rimmar väl med ett av våra viktiga motto:

Service är ingeN lyx – det är en självklarhet

WE2U AB    |   Scheelevägen 17, 223 70 Lund    |    046-2868525    |   it@we2u.se    |   Org nr 5569628125    |   Priser exkl. moms.

Copyright © 2015 WE2U AB - Design av Intendit SEO Webbyrå