wihlborgsIDEON Science Park Screen POSmediconab2
     

Referenser

Våra kunder finns i huvudsak inom Ideonområdet vilket är naturligt då det är här vi startade upp vår verksamhet med fokus på att ge nystartade företag en bekymmerfri vardag avseende IT och Telefoni.

Totalt sett är det över 300 företag som använder våra olika tjänster.
Vår telefonilösning omfattar idag cirka 900 användare fördelade på mobila-, digitala- och analoga anknytningar.
Xintela AB

Xintela är ett svenskt börsnoterat biomedicinskt bolag verksamt inom regenerativ medicin och cancer med fokus på ledbroskskador och hjärntumörer. WE2U har varit med från starten då det endast var ett fåtal personer verksamma i bolaget. Vi vet hur det kan vara för små och nystartade bolag, att det inte finns möjlighet till omfattande IT-lösningar från dag 1. Detta måste istället växa fram med tiden och följa verksamheten både vad gäller funktioner och kostnader. Precis så har det också skett med Xintela. Efter några år hade man ”vuxit ur kostymen” och vi gav olika förslag om lämpliga sätt att växa vidare med IT-infrastrukturen. Idag har Xintela en väl uppbyggd, flexibel och säkrad IT-miljö som klarar de krav ett börsnoterat bolag måste uppfylla.

Evy Lundgren-Åkerlund som är forskare och VD för Xintela säger så här om samarbetet:
”WE2U är och har varit en smidig partner som kunnat ge oss de lösningar vi behövt i de olika stadier bolaget genomgått. Våra behov har ändrats mycket över tid och det har WE2U kunnat tillgodose både kostnadseffektivt och utan att vi på företaget själva har behövt lägga vår tid på IT och telefoni.”


 

Probi AB

Probi AB är ett känt och framgångsrikt företag som är en av våra viktiga kunder. Så här säger Peter Nählstedt som var CEO för Probi AB:
”Vi har använt telefonitjänsterna sedan starten och är mycket nöjda med den personliga servicen och upplägget för telefonitjänsterna.”
Qlucore AB

I mer än 10 år har Qlucore utvecklat sin programvara som hjälper forskare inom bl.a. life science att analysera sin data och få ut värdefull information. Det är viktigt för verksamheten att ha en stabil och pålitlig IT-miljö där programvarutester m.m. måste kunna ske utan avbrott. WE2U har sedan 2014 varit en pålitlig och flexibel partner som byggt upp och driftat hela infrastrukturen innefattande bl.a. virtuell servermiljö, lagringssytem, nätverkssäkerhet och Office 365. Klienterna består både av PC och Mac.

VD Carl-Johan Ivarsson kommenterar vårt samarbete så här:
”WE2U driftar och sköter vår IT miljö på ett bra sätt. Samarbetet fungerar smidigt och okomplicerat.”


Mikrodust AB

Mikrodust är ett bolag som utvecklar avancerade testfixturer för tillverkning av elektronikprodukter, ofta inkluderande radio. Typiska kunder är t.ex. larm- och mätbolag. Vi har sedan flera år hjälpt Mikrodust med driften av deras interna IT-miljö. Den styrka WE2U besitter i form av kompetens och förståelse för mindre och växande bolag har hjälpt Mikrodust att skala upp sin infrastruktur i takt med att bolaget och verksamheten utökats. Under 2018 levererade och byggde vi upp en ny servermiljö som är helt virtualiserad. För Mikrodust var det viktigt att få en flexibel och stabil miljö att kunna fortsätta växa i på ett enkelt och tryggt sätt. Plattformen bygger på hårdvara från Dell EMC och mjukvara från VMware, vilka båda vi arbetar mycket med. Servermiljön är blandad mellan Windows och Linux. Givetvis byggde vi även en säker databackup som differentierar sig geografiskt från resten av servermiljön.

Så här säger VD, Mats Iderup, om vårt samarbete:
”WE2U är den perfekta IT-partnern till oss nu när vi växer. De har djup kompetens och har tipsat och guidat oss på ett professionellt sätt i val av ny IT-lösning. Nu när allt är på plats kan vi konstatera att allt fungerar perfekt. Vi har nu en flexibel lösning som hjälper oss att kunna växa ytterligare. WE2U’s närhet till oss på IDEON och därmed snabb support och trevligt bemötande är ytterligare faktorer vi uppskattar i vårt samarbete.”
Triomed AB

Triomed utvecklar system för patienter med nedsatt njurfunktion. Systemen är baserade på en metod för regenerering och recirkulation av patientens intraperitoneala vätska och en patentskyddad toxinavlägsningskassett. En väl fungerande, stabil och säker IT-miljö är av yttersta vikt för att verksamheten ska fungera. När Triomed vuxit har WE2U funnits nära tillhands och utvecklat infrastrukturen till passande nivå. För Triomed är det extra viktigt med dataintegriteten och därför har man valt att ha alla system ”inhouse”. WE2U agerar som IT-avdelning och sköter allt från dagliga backuper, nätverk, har koll på uppdateringar och IT-säkerhet.

Stefan Landholm, som är IT-ansvarig, beskriver vårt samarbete så här:
“WE2U har bra möjlighet att följa hur branschstandarder ser ut och förändras över tid. De ställer rätt frågor och ger förslag kring stora som små IT-relaterade saker, vilket är en trygghet i det löpande IT-arbetet.”Dessa referenser rimmar väl med ett av våra viktiga motto:

Service är ingeN lyx – det är en självklarhet

WE2U AB    |   Scheelevägen 17, 223 70 Lund    |    046-2868500    |   support@we2u.se    |   Org nr 5569628125    |   Priser exkl. moms.

Copyright © 2015 WE2U AB - Design av Intendit SEO Webbyrå