wihlborgsIDEON Science Park Screen POSmediconab2
     

Om oss

WE2U tog i mars 2014 över IT- och telefoniverksamheten från servicebolaget Ideon Center AB som erbjudit dessa tjänster inom Ideon sedan starten i mitten av 80-talet. Självfallet följde personalen som har ansvar för drift och kundservice med. Ägarna bidrar med 25-års erfarenhet inom Telekom och IT och har tecknat ett avtal med Ideon Center AB.
Det är över 300 företag och 1000 användare i våra lösningar och vi är uppskattade för vår kompetens och höga servicegrad.
Vi är specialiserade på små- och medelstora företag vars miljö och förutsättningar vi känner väl.

I Beta 5 på Ideon Science Park hittar du oss och där har vi också en butik där vi har ett utbud av kompletterande produkter och det vi inte har i lager ordnar vi oftast fram till påföljande dag. Välkommen in och hälsa på oss!

 • pesonal3

  Malena Månsson

  Jag har min utbildning och tidiga erfarenhet i restaurang och hotellbranschen och har alltid arbetat med Service. Telefoni har jag sysslat med sedan 1999.
  Jag har arbetat med Meridian växel och idag arbetar jag i Mitel:s  MX-One. Har stora kunskaper i CMG portföljen och arbetar mest med mobil telefoni.
  2008 deltog jag och mina kollegor i SM i telefoni och vann, har jobbat mycket med att servicen i växeln ska vara den bästa eftersom vi är ansiktet utåt till våra kunder.
  Har jobbat på Ideon Science Park sedan Maj 2000 och har ansvarat för ett stort växelbyte, samt hela tjänsteutvecklingen på mobilsidan.

  Arbetar även som sångerska och Zumbainstruktör. För nöje kör jag med min HD eller spelar golf
  Glad och framåt person som är serviceminded till 100% och känd för att få saker gjorda.

  Kontakt: malena.mansson@we2u.se /  046-2868511
 • pesonal3

  Martin Bergström

  Jag har arbetat med drift, felsökning och support inom IT sedan mitten av 90-talet och min kompetens är bred. Lite av en mångsysslare. Djupa kunskaper både i Windows och Linux men även till viss del Mac. Nätverk, både trådat och trådlöst, sysslar jag med dagligen. IT-säkerhet, hantering av domäner, webb och e-post är något jag också hållit på med mycket. Har även programmerat en del i PHP/MySQL.
  Har varit på Ideon Science Park sedan 2002 och byggt upp den infrastruktur som finns idag, både vad gäller nätverk och serverdrift.

  Egenföretagare och frilansfotograf/-skribent. Bor på landet med familj och djur. Har ett stort motor- och teknikintresse. Flyger sportflygplan och är gärna ute på sjön om somrarna.
  Som person är jag lättsam, noggrann och serviceminded. Vill alltid göra kunden 100% nöjd!

  Kontakt: martin.bergstrom@we2u.se  /  046-2868529
 • pesonal3

  Peter Barter

  Har gått en 3-årig IT-utbildning mellan åren 2000 – 2003 och har jobbat med IT sedan dess. Har under alla år jobbat inom flera områden inom IT och på så sätt skaffat mig en bred kompetens. Windows, Linux och nätverk, både trådat och trådlöst, sysslar jag med dagligen och håller även mycket på med domänhantering, webb, e-post och backup.
  Har jobbat på Ideon Science Park sedan 2005 och har varit med och byggt upp den infrastruktur som finns idag.

  Förutom teknik så har jag ett stort sportintresse, framförallt fotboll eftersom jag själv har spelat i stort sätt hela mitt liv.
  Tålmodig, noggrann, och serviceminded är några nyckelord som på ett bra sätt beskriver mig. Jag tycker om att hjälpa kunderna att lösa IT-problem och på så sätt göra dem nöjda!

  Kontakt: peter.barter@we2u.se  /  046-2868526
 • personal4

  Carl-Philip Nilsson

  Jag har i Januari 2017 tagit min examen från en 2 årig IT-utbildning med inriktning på virtualisering, IT-säkerhet och nätverk.

  Ända sedan jag var liten har jag varit intresserad av teknik och datorer, på så sätt har jag skaffat mig kompetens inom Windows, Linux, nätverk och hårdvara.
  På min fritid tävlar jag i paintball och följer E-sport. Jag har även ett stort intresse för aktier och kryptovalutor. Jag tycker det är roligt att lösa IT-problem och som person är jag vänlig, noggrann, lätt att ha att göra med och serviceminded!

  Kontakt: philip.nilsson@we2u.se  /  046-2868520
WE2U AB    |   Scheelevägen 17, 223 70 Lund    |    046-2868500    |   support@we2u.se    |   Org nr 5569628125    |   Priser exkl. moms.

Copyright © 2015 WE2U AB - Design av Intendit SEO Webbyrå